10 Gusht 2019, 14:55

Do VIPs have fake followers on Instagram? Shocking figures emerge

A kanë VIP-at ndjekës fallco në Instagram? Dalin shifrat shokuese

XING

A kanë VIP-at ndjekës fallco në Instagram? Dalin shifrat shokuese

Në kohët e sotme Instagrami është kthyer në një mjet shumë të rëndësishëm për VIP-at. Aty mund të promovojnë projektet e reja, mund të komunikojnë me fansat, mund të tregojnë jetën e tyre etj. Prej kohësh tashmë është kthyer në konkurrencë edhe numri i ndjekësve, por sa prej këtyre ndjekësve janë të vërtet?

A kanë VIP-at ndjekës fallco në Instagram? Dalin shifrat shokuese

ICMP ka publikuar së fundmi një raport ku zbulon sa ndjekës të rremë kanë të famshmit në profilet e tyre në Instagram.

A kanë VIP-at ndjekës fallco në Instagram? Dalin shifrat shokuese

Përqindjen më të madhe e ka moderatorja amerikane Ellen DeGeneres, me 58%.

A kanë VIP-at ndjekës fallco në Instagram? Dalin shifrat shokuese

Pas saj vjen grupi korean BTS në vendin e dytë me 48%.

A kanë VIP-at ndjekës fallco në Instagram? Dalin shifrat shokuese

Në vendin e tretë është Kourtney Kardashian, më pas Taylor Swift dhe Ariana Grande.

A kanë VIP-at ndjekës fallco në Instagram? Dalin shifrat shokuese

Kim Kardashian hyn gjithashtu në këtë listë pasi 44% e ndjekësve të saj janë të rremë sipas hetimit.

A kanë VIP-at ndjekës fallco në Instagram? Dalin shifrat shokuese

Kimin e ndjek edhe motra e saj Khloe me të njëjtën përqindje. Ndërsa Miley Cyrus ka 45% dhe Drake 38%.

A kanë VIP-at ndjekës fallco në Instagram? Dalin shifrat shokuese

A kanë VIP-at ndjekës fallco në Instagram? Dalin shifrat shokuese

A kanë VIP-at ndjekës fallco në Instagram? Dalin shifrat shokuese

A kanë VIP-at ndjekës fallco në Instagram? Dalin shifrat shokuese

A kanë VIP-at ndjekës fallco në Instagram? Dalin shifrat shokuese

A kanë VIP-at ndjekës fallco në Instagram? Dalin shifrat shokuese

A kanë VIP-at ndjekës fallco në Instagram? Dalin shifrat shokuese

A kanë VIP-at ndjekës fallco në Instagram? Dalin shifrat shokuese

A kanë VIP-at ndjekës fallco në Instagram? Dalin shifrat shokuese