6 Maj 2019, 12:27

Do you know the meaning? See what's happening to the Enclosure every day at the same hour

E dini kuptimin? Shihni ç'i ndodh Encës çdo ditë në të njëjtën orë

XING

E dini kuptimin? Shihni ç'i ndodh Encës çdo ditë

Këngëtarja e hiteve "Dua", "Ciao", "Kujt po i han" etj, Enca Haxhia, është padyshim në ndër emrat më të komentuar të momentit dhe ndër më të ndjekurat në rrjete sociale, ku numëron plot 2 milionë ndjekës.

E dini kuptimin? Shihni ç'i ndodh Encës çdo ditë

Ajo është tepër aktive me postime dhe së fundmi ka ndarë me fansat në Instastory diçka të veçantë që i ndodhte çdo ditë, duke kërkuar domethënien nga ndjekësit.

E dini kuptimin? Shihni ç'i ndodh Encës çdo ditë

"Çfarë do të thotë? Çdo ditë kap orën 11:11"- shkruan Enca, e cila në postimin pasardhës shton:

"Dmth doja t'ju pyesja çfarë domethënë tjetër, përveçse brenda javës do dali hiti 2019?"

E dini kuptimin? Shihni ç'i ndodh Encës çdo ditë

Një prej ndjekësve i ka shpjeguar këngëtares kuptimin, me të cilin ajo ka rënë dakort:

"Ti je në rrugën e duhur, në harmoni me universin."- i shkruan fansi, të cilit Enca i përgjigjet: "Kuptimi i vërtetë".

E dini kuptimin? Shihni ç'i ndodh Encës çdo ditë

E dini kuptimin? Shihni ç'i ndodh Encës çdo ditë

E dini kuptimin? Shihni ç'i ndodh Encës çdo ditë

E dini kuptimin? Shihni ç'i ndodh Encës çdo ditë

E dini kuptimin? Shihni ç'i ndodh Encës çdo ditë

E dini kuptimin? Shihni ç'i ndodh Encës çdo ditë

E dini kuptimin? Shihni ç'i ndodh Encës çdo ditë

E dini kuptimin? Shihni ç'i ndodh Encës çdo ditë