15 Gusht 2018, 00:42

Do you remember 'Bylent' in 'Forbidden Love'? Today it is the fixation of girls after drastic change

E mbani mend 'Bylentin'? Sot ai është fiksimi i vajzave pas ndryshimit drastik

XING

E mbani mend 'Bylentin'? Sot ai është fiksimi i vajzave pas

U bë i njohur në Shqipëri nga seriali "Dashuri e ndaluar" ku luante rolin e "Bylent", djali i vogël i familjes Zijagil dhe pak vite më vonë u shfaq në rolin e "Mert" në serialin "Shtëpiake të dëshpëruara" (versioni turk). Batuhan Karacakaya sot nuk është më ai djali i vogël që shihnit tek "Dashuri e ndaluar" dhe as djali adoleshent si tek "Shtëpiake të dëshpëruara", pasi tani është rritur, ka një pamje krejt tjetër dhe po çmend vajzat e Turqisë.

E mbani mend 'Bylentin'? Sot ai është fiksimi i vajzave pas

21-vjeçari rolin e fundit e pati në serialin "Ertugrul" ku u shfaq me një pamje më burrërore në rolin e "Dundar".

E mbani mend 'Bylentin'? Sot ai është fiksimi i vajzave pas

E mbani mend 'Bylentin'? Sot ai është fiksimi i vajzave pas

E mbani mend 'Bylentin'? Sot ai është fiksimi i vajzave pas

E mbani mend 'Bylentin'? Sot ai është fiksimi i vajzave pas

E mbani mend 'Bylentin'? Sot ai është fiksimi i vajzave pas