6 Gusht 2018, 10:55

Do you remember 'Snow White'? You will not know it as it seems today after so many years

Ju kujtohet Borëbardha? Shihni ç'ndryshim drastik ka pësuar pas kaq shumë vitesh

XING

Ju kujtohet Borëbardha? Shihni ç'ndryshim drastik ka

Kanë kaluar shumë vite, por filmi turk "Borëbardha dhe 7 xhuxhat" i vitit 1970 vazhdon të mbahet mend nga të gjithë dhe sidomos aktorja kryesore bukuroshe që luante rolin e "Borëbardha". Ajo quhet Zeynep DeÄŸirmencioÄŸlu dhe ka luajtur gjithashtu edhe rolin e Hirushes një vit më vonë.

Ju kujtohet Borëbardha? Shihni ç'ndryshim drastik ka

Zeynep ishte 16 vjeç kur luajti rolin e "Borëbardhës" dhe 17 vjeç në rolin e "Hirushes", filmat të cilët e bënë shumë të famshme.

Ju kujtohet Borëbardha? Shihni ç'ndryshim drastik ka

Por ndonëse aktrimin e ka filluar që në moshën 1-vjeçare, Zeynep e la këtë profesion kur ishte 20 vjeç dhe iu fut biznesit. Vitet e fundit ajo ka hapur edhe një restorant në Stamboll.

Ju kujtohet Borëbardha? Shihni ç'ndryshim drastik ka

Ajo sot është 63 vjeç, grua e ve pas ndarjes nga jeta të bashkëshortit futbollist dhe ka dy vajza./Xing.al

Ju kujtohet Borëbardha? Shihni ç'ndryshim drastik ka

Ju kujtohet Borëbardha? Shihni ç'ndryshim drastik ka