6 Gusht 2019, 14:24

Do you remember Brideida Shehaj? The former Director of Taxation goes on television

Ju kujtohet Briseida Shehaj? Ish-drejtoresha e Tatimeve i futet televizionit

XING

Ju kujtohet Briseida Shehaj? Ish-drejtoresha e Tatimeve i futet televizionit

Ish-drejtoresha e Tatimeve, Briseida Shehaj u bë shumë e njohu për publikun përpara se të largohej nga posti i saj. Kujtojmë që aktorja,  Delinda Disha,  e imitoi në ‘Portokalli’ dhe që atëherë ajo u komentua shpesh në media.

Ju kujtohet Briseida Shehaj? Ish-drejtoresha e Tatimeve i futet televizionit

Mirëpo, duket se Briseida pas largimit nga posti i drejtoreshës ka vendosur të largohet përfundimisht nga politika dhe t’i futet televizionit. Burime për ‘Newsbomb’, kanë treguar së fundmi se Briseida ka marr një post të rëndësishëm në ‘Ora News’.

Ju kujtohet Briseida Shehaj? Ish-drejtoresha e Tatimeve i futet televizionit

Sipas tyre, ajo do të fillojë shumë shpejt punën si Drejtoreshë e Programacionit dhe Prodhimit në Ora News , një punë kjo shumë më ndryshe se më parë.

Ju kujtohet Briseida Shehaj? Ish-drejtoresha e Tatimeve i futet televizionit

Ju kujtohet Briseida Shehaj? Ish-drejtoresha e Tatimeve i futet televizionit

Ju kujtohet Briseida Shehaj? Ish-drejtoresha e Tatimeve i futet televizionit

Ju kujtohet Briseida Shehaj? Ish-drejtoresha e Tatimeve i futet televizionit

Ju kujtohet Briseida Shehaj? Ish-drejtoresha e Tatimeve i futet televizionit

Ju kujtohet Briseida Shehaj? Ish-drejtoresha e Tatimeve i futet televizionit