22 Gusht 2018, 09:44

Do you remember Enki giving the topless news? You will not believe what happened to him

Ju kujtohet Enki që jepte lajmet topless? Nuk do ta besoni çfarë ka ndodhur me të

XING

Ju kujtohet Enki që jepte lajmet topless? Nuk do ta besoni

Enki u bë shumë e njohur si spikere e lajmeve të "Zjarr tv", ku jepte lajmet e veshur me vetëm me një xhaketë. Menjëherë Enki u kthye në një nga vajzat më të komentuara në media dhe që përpos prezantimit të lajmeve tërhiqte vëmendjen edhe me pozat në Instagram.

Ju kujtohet Enki që jepte lajmet topless? Nuk do ta besoni

Ndonëse tani Enki nuk punon më tek "Zjarr tv", Enki vazhdon të jetë e famshme e madje së fundmi ka marrë famë edhe jashtë vendit ku mediat e huaja kanë shkruar për të. 

Ju kujtohet Enki që jepte lajmet topless? Nuk do ta besoni

"Fotografitë e saj të fundit e tregojnë atë me pushime, midis detit dhe vendasve. Enki e bukur nuk ndalet së kapuri vëmendjen për format e saj bujare dhe gjithashtu për rrobat gjysmë të zhveshura: si për të thënë, ujku qimen e ndërron, por zakonin s’e harron", shkruan cronacaqui.it ndër të tjera. 

Ju kujtohet Enki që jepte lajmet topless? Nuk do ta besoni

Ju kujtohet Enki që jepte lajmet topless? Nuk do ta besoni

Ju kujtohet Enki që jepte lajmet topless? Nuk do ta besoni