29 Gusht 2018, 16:55

Do you remember Gert's BB? Look like it looks today after the plastic surgery

E mbani mend Gertën e BB? Shihni si duket sot pas operacionit plastik

XING

E mbani mend Gertën e BB? Shihni si duket sot pas operacionit plastik

Me siguri të gjithë e mbani mend ish-banoren e "Big Brother 9", Gerta Shinon e cila edhe pse u largua shpejt nga loja, arriti të fitonte famë të madhe e të komentohej shumë pas daljes.

E mbani mend Gertën e BB? Shihni si duket sot pas operacionit plastik

Prej disa kohësh Gerta është tërhequr nga vëmendja mediatike duke mos dhënë intervista dhe duke mos u shfaqur në emisione, por po shijon në privatësi lidhjen e saj.

E mbani mend Gertën e BB? Shihni si duket sot pas operacionit plastik

Sot Gerta ka postuar një foto me të dashurin dhe zbulon një detaj që nuk dihej. Siç duket ish-banorja ka bërë buzët pasi në përshkrimin e fotos shkruan: "Kur isha bjonde dhe buzët i kisha më të vogla"./Xing.al

E mbani mend Gertën e BB? Shihni si duket sot pas operacionit plastik

E mbani mend Gertën e BB? Shihni si duket sot pas operacionit plastik

E mbani mend Gertën e BB? Shihni si duket sot pas operacionit plastik

E mbani mend Gertën e BB? Shihni si duket sot pas operacionit plastik