1 Prill 2022, 18:06

Dojna and Vlashenti get married and are the coolest couple you have ever seen

Dojna dhe Vlashenti martohen dhe janë çifti më 'cool' që keni parë

XING

Dojna dhe Vlashenti martohen dhe janë çifti më 'cool'

Dojna Mema dhe Vlashent Sata janë celebruar sot në martesë. Lajmin e bukur e ka dhënë vetë moderatorja duke publikuar disa foto ku shihet se të dy janë veshur me kostume e atlete, larg veshjeve tradicionale.

Dojna dhe Vlashenti martohen dhe janë çifti më 'cool'

"Çdo 1 prill do festojme pervjetorin e marteses. Jo, nuk eshte shaka", shkruan Dojna. 

Dojna dhe Vlashenti martohen dhe janë çifti më 'cool'

Dojna dhe Vlashenti martohen dhe janë çifti më 'cool'

Dojna dhe Vlashenti martohen dhe janë çifti më 'cool'

Dojna dhe Vlashenti martohen dhe janë çifti më 'cool'

Kujtojmë që Dojna është në pritje të ëmbël dhe së shpejti ata do të bëhen me djalë.

Dojna dhe Vlashenti martohen dhe janë çifti më 'cool'

Dojna dhe Vlashenti martohen dhe janë çifti më 'cool'

Dojna dhe Vlashenti martohen dhe janë çifti më 'cool'

Dojna dhe Vlashenti martohen dhe janë çifti më 'cool'