26 Janar 2022, 23:13

Don John's bride speaks 13 foreign languages, now she starts Albanian

Nusja e Don Xhonit flet 13 gjuhë të huaja, tani nis shqipen

XING

Nusja e Don Xhonit flet 13 gjuhë të huaja, tani nis shqipen

Ariana Lirey, modelja ruse që tashmë njihet si e dashura e Don Xhonit, tashmë fjalën “Të dua”, do t’ia thotë në shqip.

Nusja e Don Xhonit flet 13 gjuhë të huaja, tani nis shqipen

Me disa foto në InstaStory, ajo ka treguar se ka filluar të marrë leksione të gjuhës shqipe.

Nusja e Don Xhonit flet 13 gjuhë të huaja, tani nis shqipen

“Fillova jo vetëm të mësoj gjuhën shqipe. Nisa të studioj origjinën, kulturën dhe historinë e saj. Do të jetë e vështirë, por më pëlqen. Faleminderit”, ka shkruar modelja.

Nusja e Don Xhonit flet 13 gjuhë të huaja, tani nis shqipen

Në një postim tjetër Ariana bën të ditur se mund të flasë rrjedhshëm 13 gjuhë, kështu që shqipja do të jetë e 14-ta.

Nusja e Don Xhonit flet 13 gjuhë të huaja, tani nis shqipen

Nusja e Don Xhonit flet 13 gjuhë të huaja, tani nis shqipen

Nusja e Don Xhonit flet 13 gjuhë të huaja, tani nis shqipen

Nusja e Don Xhonit flet 13 gjuhë të huaja, tani nis shqipen

Nusja e Don Xhonit flet 13 gjuhë të huaja, tani nis shqipen

Nusja e Don Xhonit flet 13 gjuhë të huaja, tani nis shqipen