26 Janar 2022, 14:24

Donald and Iliri dance ballet in the bedroom and we did not expect the end at all (Video)

Donaldi dhe Iliri kërcejnë balet në dhomën e gjumit dhe fundin nuk e prisnim aspak (Video)

XING

Donaldi dhe Iliri kërcejnë balet në dhomën e gjumit dhe

Raporti i Donaldit dhe Ilirit në “Big Brother VIP” është padyshim i çuditshëm. Në njërën anë dyshja debatojnë, zihen dhe bërtasin e nga ana tjetër përqafohen dhe kërcejnë.

Donaldi dhe Iliri kërcejnë balet në dhomën e gjumit dhe

Vetëm së fundmi Iliri dhe Donaldi kanë kërcyer balet para banorëve në dhomën e gjumit. Doni ta dini si e kanë mbyllur?

Donaldi dhe Iliri kërcejnë balet në dhomën e gjumit dhe

Dyshja janë përqafuar, sikur zënkat e tyre të mos kishin ekzistuar kurrë.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Big Brother Alb VIP Edition (@bigbrotheralb_vip)

Donaldi dhe Iliri kërcejnë balet në dhomën e gjumit dhe

Donaldi dhe Iliri kërcejnë balet në dhomën e gjumit dhe

Donaldi dhe Iliri kërcejnë balet në dhomën e gjumit dhe

Donaldi dhe Iliri kërcejnë balet në dhomën e gjumit dhe