9 Janar 2022, 16:15

Donald cried after his elimination, Meridian: He acts all the time

Donaldi u përlot pas eliminimit të tij, Meridiani: Ai aktron gjatë gjithë kohës

XING

Donaldi u përlot pas eliminimit të tij, Meridiani: Ai aktron

Meridiani ishte sot i ftuar në "Big Brother VIP Fan Club", ku foli për herë të parë pas eliminimit nga shtëpia. Ai u ndal te momenti i përlotjes së Donaldit teksa e takoi dhe i kërkoi falje. (Lexo këtu)

Donaldi u përlot pas eliminimit të tij, Meridiani: Ai aktron

Sipas Meridianit, lotët e tij kanë qenë lot gëzimi. Ish-konkurrenti tha se Donaldi po aktron në "Big Brother VIP".

Donaldi u përlot pas eliminimit të tij, Meridiani: Ai aktron

"Mjafton të kujtojmë lotët e Donaldit kur dola nga shtëpia. Ato m'u dukën si lot narcisisti, ai gëzimi që nxorra dikë. Ai ishte lojë, ai tregoi veten e tij, ai ishte gjatë gjithë kohës aktor, ai po aktron gjatë gjithë kohës aty, ai dëshiron të aktrojë sepse vetëm ashtu përfiton pikë", u shpreh Meridiani. 

Donaldi u përlot pas eliminimit të tij, Meridiani: Ai aktron

Donaldi u përlot pas eliminimit të tij, Meridiani: Ai aktron

Donaldi u përlot pas eliminimit të tij, Meridiani: Ai aktron

Donaldi u përlot pas eliminimit të tij, Meridiani: Ai aktron