11 Janar 2022, 18:48

Donald gets hot with Trixa: How are you going to get out for Dagz when you have me here

Donaldi nxehet keq me Trixën: Si do dalësh ti për Dagz kur mua më ke këtu

XING

Donaldi nxehet keq me Trixën: Si do dalësh ti për Dagz kur mua

Gjatë një bisede me Egzonën, Donaldi është shprehur se është mërzitur me Trixën dhe se ka momente që nuk e kupton.

Donaldi nxehet keq me Trixën: Si do dalësh ti për Dagz kur mua

Duke iu referuar deklaratës së këngëtares që del nëse eliminohet Dj Dagz, Donaldi shprehet: “Si do të dalësh për Arbërin kur mua më ke këtu brenda”.

Donaldi nxehet keq me Trixën: Si do dalësh ti për Dagz kur mua

Biseda e Donaldit me Egzonën:

Donaldi: Me Trixën u mërzita shumë

Egzona: Pse?

Donaldi: Ka momente që nuk e kuptoj.

Egzona: Për çka u mërzitët?

Donaldi: U mërzita se u mërzit ajo pse nuk e përqafova unë kur…

Egozna: Kur po qante për Dagz

Donaldi: Ku non stop i kam thënë gjatë gjithë darkës ça ke, ça ke. Unë e kuptoj kur ajo nuk është mirë

Egozna: Ajo e pat me siklet prej fillimit pjesën e vetullave, e unë për atë mundohesha me e shmang, i thashë 2-3 herë aty që nuk është e zënë

Donaldi: Mundohem mos ta bëj të madhe. Pse nuk më përqafove kur u bëra keq, më jep Einxhel dashuri. Çfarë po thua? Më tha ti do të më nxjerrësh keq. Janë ca gjëra që vetëm fakti që i mendon më shqetësojnë.

Egzona: Unë u mundova me i fol edhe asaj. Por jam në një pozitë që as vet se di, në lidhje me ju të dy. I thashë mos i merr gjërat shumë afër zemrës

Donaldi: Thjesht qetësohu. Të fola për Dagzin, kjo është loja, mund të dalë. Atë ditë, ditën që mbaroi prime jo se po dole ti, dal edhe unë. Po dale se më ke mua këtu brenda, si do dalësh ti. I tha Dagzit po dole ti, dal dhe unë pasha Zotin. Gjërat fliten, më vjen keq se do dalë Dagzi për shembull, si mendon ti? Ndihem keq kur ajo ndihet keq, se më duket se jam unë shkaku.

Egozna: Beatrix duhet të kuptojë në aspektin se kjo ishte që penalizoi Dagz dhe Einxhel. Të rinjtë i kanë nominuar për faktin se nuk patëm mundësi me i njohur se po rrinin non stop me njëri-tjetrin

Donaldi: Thjesht Trixa duhet të kuptojë se po më penalizon

Donaldi nxehet keq me Trixën: Si do dalësh ti për Dagz kur mua

Donaldi nxehet keq me Trixën: Si do dalësh ti për Dagz kur mua

Donaldi nxehet keq me Trixën: Si do dalësh ti për Dagz kur mua

Donaldi nxehet keq me Trixën: Si do dalësh ti për Dagz kur mua