9 Janar 2022, 20:22

Donald is parachuted into a coded message for Snow

Donaldit i çojnë me parashutë një mesazh të koduar për Borën

XING

Donaldit i çojnë me parashutë një mesazh të koduar

Në shtëpinë e “Big Brother VIP” u shfaqën sot parashuta me tre balona për një banor, Donaldin. Surpriza ishte përgatitur nga Anaid Kaloti dhe Kledi.

Donaldit i çojnë me parashutë një mesazh të koduar

Bashkë me disa fansa ata i kanë dërguar aktorit tre balona dhe njëra prej tyre kishte Spiderman, tek tjetra shkruhej: “Bota është e jotja, Donaldi demi. Jepi gaz” dhe në të fundit shkruhej: “Dashuria nuk duhet të jetë kurrë një sekret. 9 janar”.

Donaldit i çojnë me parashutë një mesazh të koduar

Shumë përdorues të rrjeteve sociale shkruajnë se këto parashuta kanë qenë një mesazh i koduar pasi Bora feston ditëlindjen sot më 9 janar.

Donaldit i çojnë me parashutë një mesazh të koduar