17 Janar 2022, 10:53

Donald says bluntly: Iliri is a stronger player than me and that is the reason

Donaldi e thotë troç: Iliri është lojtar më i fortë se unë dhe kjo është arsyeja

XING

Donaldi e thotë troç: Iliri është lojtar më i

Banorët e “Big Brother VIP” kanë zhvilluar së fundmi një bisedë rreth lojtarit më të fortë brenda shtëpisë. Egzona i ka kërkuar Donaldit të zgjedhë mes tij dhe Ilirit.

Donaldi e thotë troç: Iliri është lojtar më i

“Mendoj se Iliri është lojtar më i fortë se unë”, është shprehur aktori. Banorët e tjerë kanë ndërhyrë duke shtuar se Iliri është më pak i përfshirë emocionalisht dhe kjo e ndihmon.

Donaldi e thotë troç: Iliri është lojtar më i

Donaldi ka thënë se kohët e fundit është përfshirë si budalla, por ka ndërmend të ndryshojë.

Donaldi e thotë troç: Iliri është lojtar më i

Donaldi e thotë troç: Iliri është lojtar më i

Donaldi e thotë troç: Iliri është lojtar më i

Donaldi e thotë troç: Iliri është lojtar më i