21 Qershor 2023, 22:06

'Don't judge my outfit', Arbana has two words after the last photos

'Mos më gjykoni veshjen', Arbana ka dy fjalë pas fotove të fundit

XING

'Mos më gjykoni veshjen', Arbana ka dy fjalë pas fotove

Pas dasmës në Toskana, Arbana dhe Eduarti po shijojnë muajin e mjaltit në një vend të veçantë si Liqeni artificial Montagnoli.

Me anë të disa fotove, çifti u shfaq në malet italiane duke treguar kështu një destinacion jo fort të zakonshëm për muaj mjalti. Por, duket se kjo nuk ka qenë e menduar, por e gjitha pa plan.

Përmes një postimi në Instagram Arbana i kërkon fansave të mos ja gjykojnë veshjen dhe tregon: "Nuk kishte njeri në plan të vinte në Dolomite. Ishim nisur për Tiranë kur dikush tha rrugës për në Aeroport "Pse s'ia fusim nja tre ditë lart në mal?" Dhe ja ku jemi. Blemë këpucët e duhura. Morëm malet. Në valixhe kam vetëm fustane me lule."

'Mos më gjykoni veshjen', Arbana ka dy fjalë pas fotove