11 Gusht 2019, 19:20

Drastic change: Olti Curri weakens and looks in super form

Ndryshim drastik: Olti Curri dobësohet dhe duket në super formë

XING

Ndryshim drastik: Olti Curri dobësohet dhe duket në super formë

Nëse e ndiqni Olti Currin në Instagram me siguri e keni vënë re në fotot e publikuara prej tij, se këtë verë opinionisti dhe blogeri është shfaqur në super formë.

Ndryshim drastik: Olti Curri dobësohet dhe duket në super formë

Olti ka rënë shumë në peshë dhe kjo falë zvogëlimit të stomakut, operacion nga i cili individi redukton sasinë e ushqimit që konsumon.

Ndryshim drastik: Olti Curri dobësohet dhe duket në super formë

Falë këtij operacioni i cili ka qenë shpëtim për shumë VIP-a, edhe Olti tani po i shijon pushimet me një trup për tu patur zili.

Ndryshim drastik: Olti Curri dobësohet dhe duket në super formë

Madje edhe fansat e komplimentojnë në foton e fundit në Instagram duke i shkruar se duket shumë elegant.

Ndryshim drastik: Olti Curri dobësohet dhe duket në super formë

Ndryshim drastik: Olti Curri dobësohet dhe duket në super formë

Ndryshim drastik: Olti Curri dobësohet dhe duket në super formë

Ndryshim drastik: Olti Curri dobësohet dhe duket në super formë