15 Gusht 2019, 14:26

Dream Husband: Aferdita Dreshaj marvels at her husband's gift

Burri i ëndrrave: Afërdita Dreshaj mrekullohet nga dhurata e të shoqit

XING

Burri i ëndrrave: Afërdita Dreshaj mrekullohet nga dhurata e të

Nga martesa e modeles së njohur Afërdita Dreshaj dhe të shoqit Jakub Kindl ka kaluar një vit i tërë. Me anë të postimeve, dedikimeve, urimeve, çifti ka treguar që dashuria e tyre thjesht vazhdon të rritet nga dita në ditë.

Burri i ëndrrave: Afërdita Dreshaj mrekullohet nga dhurata e të

Thuhet se distanca është shumë gjë e vogël kur një person ka një domethënie të madhe.  Këtë po na e tregon më së miri çifti në fjalë.

Burri i ëndrrave: Afërdita Dreshaj mrekullohet nga dhurata e të

Së fundmi, Jakubi e ka surprizuar Afërditën me një dhuratë vërtetë të bukur. Ai i ka dërguar asaj trëndafila të kuq, një arush dhe në një kartolinë i shkruan “Fillo të bëhesh gati,  mezi po pres të të shoh në Gjermani. Të dua.” Modelja ka mbetur e mrekulluar nga dhurata dhe ka vendosur ta ndajë dhe me ndjekësit e saj, teksa shkruan “O Zot i madh!  Çfarë surprize nga dashuria ime!”

Burri i ëndrrave: Afërdita Dreshaj mrekullohet nga dhurata e të

Burri i ëndrrave: Afërdita Dreshaj mrekullohet nga dhurata e të

Burri i ëndrrave: Afërdita Dreshaj mrekullohet nga dhurata e të

Burri i ëndrrave: Afërdita Dreshaj mrekullohet nga dhurata e të

Burri i ëndrrave: Afërdita Dreshaj mrekullohet nga dhurata e të