21 Gusht 2019, 00:11

Dua Lipa Shooting Backstage: She crashes into the sea with heavy waves

Prapaskenat e xhirimeve të Dua Lipës: Ajo rrëzohet në det nga dallgët e forta

XING

Prapaskenat e xhirimeve të Dua Lipës: Ajo  rrëzohet në det

Këngëtarja e njohur Dua Lipa është bërë imazhi kryesor i një reklame shumë të njohur fragrancash. Ditë më parë videoja nga marka që përfaqëson Dua, bëri një bujë të madhe sepse këngëtarja shfaqej me një shqiponjë në duar.

Prapaskenat e xhirimeve të Dua Lipës: Ajo  rrëzohet në det

Ditën e sotme Dua ka ndarë me ndjekësit e saj prapaskenat e xhirimeve të videos në fjalë dhe duket që nuk kanë qenë aq të lehta.  “Nëse doni të shihni se si shkuan xhirimet e fundit.” 

Prapaskenat e xhirimeve të Dua Lipës: Ajo  rrëzohet në det

Në videon e publikuar të prapaskenave shfaqet këngëtarja të cilën dallgët e detit arrijnë ta rrëzojnë sado që ndodhet në breg.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

If you wanted to see how our last shot went... wait for it 🌊 👋🏼 @nabildo @yslbeauty

A post shared by Dua Lipa (@dualipa) on

Prapaskenat e xhirimeve të Dua Lipës: Ajo  rrëzohet në det

Prapaskenat e xhirimeve të Dua Lipës: Ajo  rrëzohet në det

Prapaskenat e xhirimeve të Dua Lipës: Ajo  rrëzohet në det

Prapaskenat e xhirimeve të Dua Lipës: Ajo  rrëzohet në det

Prapaskenat e xhirimeve të Dua Lipës: Ajo  rrëzohet në det

Prapaskenat e xhirimeve të Dua Lipës: Ajo  rrëzohet në det

Prapaskenat e xhirimeve të Dua Lipës: Ajo  rrëzohet në det