5 Gusht 2018, 11:54

Durrës / Throws headlong in the sea, 17-year-old happens to the calamities

Durrës/ Hidhet me kokë në det, 17-vjeçarit i ndodh gjëma

XING

Durrës/ Hidhet me kokë në det, 17-vjeçarit i ndodh

Një incident ka ndodhur në plazhin e Durrësin në vendin e quajtur Porto Romano ku një adoleshent ka shkuar për të bërë plazh, por i ka ndodhur gjëma pas një hedhjeje në det. Shtetasi me iniciale E.P ka goditur keq kokën pasi është zhytur në ujë. 17-vjeçari nuk e ka llogaritur mirë distancën dhe është hedhur nga lartësia duke goditur kokën. Adoleshenti është çuar menjëherë për ndihmë mjekësore dhe fatmirësisht është jashtë rrezikut për jetën.