2 Prill 2022, 23:55

Efi cries for the first time in the program, Samiu makes the exciting statement

Efi përlotet për herë të parë në program, Samiu i bën deklaratën emocionuese

XING

Efi përlotet për herë të parë në program, Samiu i

Në puntatën e sotme të “Përputhen” Samiu u deklarua vetëm për Efin.

Efi përlotet për herë të parë në program, Samiu i

“Efi, një vajzë shumë e bukur, një vajzë shumë e mirë, me karakter shumë të fortë, me tip shumë interesant dhe është për momentin në jetën time pëlqimi më i madh që e kam ndaj një vajze. Unë sot deklarohem për ty”, i tha ai.

Efi përlotet për herë të parë në program, Samiu i

Konkurrenti i dhuroi dhe një foto gjigante të saj. Efi nuk i mbajti dot emocionet dhe u përlot për herë të parë në studio.

Efi përlotet për herë të parë në program, Samiu i

Efi përlotet për herë të parë në program, Samiu i

Efi përlotet për herë të parë në program, Samiu i

Efi përlotet për herë të parë në program, Samiu i