14 Gusht 2019, 10:41

Eni Chobani is first photographed in a robe

Eni Çobani fotografohet për herë të parë me rrobabanjo

XING

Eni Çobani fotografohet për herë të parë me

Juristja shumë e dashur për shqiptarët, Eni Çobani ka nisur prej disa ditësh pushimet dhe nga këto ditë relaksi ka postuar shpesh foto, herë duke pozuar në vende të mrekullueshme e herë nga deti.

Eni Çobani fotografohet për herë të parë me

Në foton e fundit Eni shfaqet me rroba banjo të zeza trup, kapele të bardhë dhe varëse teksa pozon buzë detit.

Eni Çobani fotografohet për herë të parë me

"Gjerat perfundojne, njerezit ndryshojne, po a e dini cfare? Jeta vazhdon", është mesazhi që juristja ka dhënë për fansat e saj.

Eni Çobani fotografohet për herë të parë me

Eni ka marrë komplimenta të shumta nga komentuesit të cilët i shprehin dhe admirimin që kanë ndaj saj.

Eni Çobani fotografohet për herë të parë me

Eni Çobani fotografohet për herë të parë me

Eni Çobani fotografohet për herë të parë me

Eni Çobani fotografohet për herë të parë me

Eni Çobani fotografohet për herë të parë me

Eni Çobani fotografohet për herë të parë me