4 Prill 2022, 11:05

'Enver Hoxha was gay', the Albanian make-up artist shocks with his statement

'Enver Hoxha ishte gej', grimieri shqiptar shokon me deklaratën e tij

XING

'Enver Hoxha ishte gej', grimieri shqiptar shokon me deklaratën e

Grimieri shqiptar Dario Doka, i cili shpeshherë ka shkaktuar zhurmë në publik për faktin se e ka pranuar hapur orientimin e tij seksual, së fundmi ka marrë vëmendjen me një deklaratë të fortë që ka bërë.

'Enver Hoxha ishte gej', grimieri shqiptar shokon me deklaratën e

I ftuar në emisionin ‘’Expuls’’ blogeri i është përgjigjur të gjithë njerzëve që e kanë paargjykuar për orientimin e tij seksual dhe ka deklaruar se vetë Enver Hoxha ka qenë gej.

'Enver Hoxha ishte gej', grimieri shqiptar shokon me deklaratën e

“Këta janë fëmijë, se ndërkohë që ti nuk ke lexuar, Enver Hoxha që këta thonë “Çohu Enver”, shkruhet që ka qenë gej. Duhet të sqarojmë diçka, nuk ua u prish unë fytyrën se çfarë bëj unë me trupin tim. Unë nuk po cënoj jetën tuaj, merruni me shqiptarët që vrasin dhe përdhunojnë jo me mua. Ata prishin Kombin jo unë. Unë nëse prek një mashkull nuk e kthej në gej, s’jam magjistar, kush ka qejf ka”, tha Dario.

'Enver Hoxha ishte gej', grimieri shqiptar shokon me deklaratën e

'Enver Hoxha ishte gej', grimieri shqiptar shokon me deklaratën e

'Enver Hoxha ishte gej', grimieri shqiptar shokon me deklaratën e

'Enver Hoxha ishte gej', grimieri shqiptar shokon me deklaratën e

'Enver Hoxha ishte gej', grimieri shqiptar shokon me deklaratën e

'Enver Hoxha ishte gej', grimieri shqiptar shokon me deklaratën e

'Enver Hoxha ishte gej', grimieri shqiptar shokon me deklaratën e

'Enver Hoxha ishte gej', grimieri shqiptar shokon me deklaratën e