17 Gusht 2019, 20:32

Erik Lloshi's ex-girlfriend becomes a mother for the first time

Ish e dashura e Erik Lloshit bëhet nënë për herë të parë

XING

Ish e dashura e Erik Lloshit bëhet nënë për herë

Erik Lloshi ka qenë në qendër të vëmendjes së fundmi pasi këngëtari i hiteve të njohura po kurorëzon në martesë dashurinë e tij me Rominën.

Ish e dashura e Erik Lloshit bëhet nënë për herë

Ndërkohë ka të reja edhe nga ish e dashura e tij, Jola, historia me të cilën është komentuar shumë në media.

Ish e dashura e Erik Lloshit bëhet nënë për herë

Ashtu si Eriku, edhe Jola ka gjetur partnerin e jetës. "Prive.al" bën të ditur se Jola ka kurorëzuar dashurinë dhe është bërë nënë për herë të parë.

Ish e dashura e Erik Lloshit bëhet nënë për herë

Ajo ka postuar një foto me bebushin e saj në Instagram dhe shkruan se ai është gjithçka për të.

Ish e dashura e Erik Lloshit bëhet nënë për herë

Ish e dashura e Erik Lloshit bëhet nënë për herë

Ish e dashura e Erik Lloshit bëhet nënë për herë

Ish e dashura e Erik Lloshit bëhet nënë për herë

Ish e dashura e Erik Lloshit bëhet nënë për herë

Ish e dashura e Erik Lloshit bëhet nënë për herë