2 Prill 2022, 10:43

Erjona Rusi: On Top Channel I only came to meet my boyfriend

Erjona Rusi: Në Top Channel vija vetëm të takoja të dashurin

XING

Erjona Rusi: Në Top Channel vija vetëm të takoja të dashurin

E ftuar në emisionin "Ëndërrtjerrësit", moderatorja Erjona Rusi ka treguar eksperiencën e saj në Top Channel.

Erjona Rusi: Në Top Channel vija vetëm të takoja të dashurin

Ajo tha se fillimet e saj në Top Channel nuk kishin lidhje me punën, edhe pse që në atë kohë para 18 vitesh, kishte shumë dëshirë të ishte pjesë e këtij televizioni.

Erjona Rusi: Në Top Channel vija vetëm të takoja të dashurin

Erjona Rusi: Fillimisht Top Channel vija vetëm për të pirë kafe sepse i dashuri im asokohe dhe tani burri im, punonte në Top Channel dhe unë thoja atëherë sikur të punoja dhe unë këtu.

Fati deshi që të mos nisja që atëherë por pas 18 vitesh kur isha konsoliduar në profesion pasi kisha krijuar eksperienca të shumta dhe erdha këtu shumë e përgatitur. Në Top Channel kam filluar punë fillimisht në vitin 2019.

Erjona Rusi: Në Top Channel vija vetëm të takoja të dashurin

Erjona Rusi: Në Top Channel vija vetëm të takoja të dashurin

Erjona Rusi: Në Top Channel vija vetëm të takoja të dashurin