28 Gusht 2018, 15:01

Erotic scenes and kisses on the brim with the model, Albanian singer mad men with the new clip

Skena erotike dhe puthje në buzë me modelen, këngëtarja shqiptare do t'ju çmendë me klipin e ri

XING

Skena erotike dhe puthje në buzë me modelen, këngëtarja

Prej disa kohësh ajo i kishte munguar tregut shqiptar të muzikës, mirëpo së fundmi ka goditur me videoklipin e ri "Murda".

Skena erotike dhe puthje në buzë me modelen, këngëtarja

Linda Halimi shfaqet në skena erotike me modelen bjonde në klip, teksa preken e më pas puthen në buzë.

Skena erotike dhe puthje në buzë me modelen, këngëtarja

Menjëherë pas publikimit në Youtube videoklipi ka arritur shifra të mëdha shikeshmërie dhe me siguri meshkujt janë çmendur nga skenat e nxehta të klipit.

Skena erotike dhe puthje në buzë me modelen, këngëtarja