21 Gusht 2018, 00:00

Ertugrul becomes a father for the second time, placing the girl the special name

Ertugrul bëhet baba për herë të dytë, i vendos vajzës emrin e veçantë

XING

Ertugrul bëhet baba për herë të dytë, i vendos

Aktori shumë i dashur nga shqiptarët me rolin e tij "Ertugrul", Engin Altan Duzyatan është bërë baba për herë të dytë. Bashkëshortja e tij Neslishah Alkoçlar ka sjellë në jetë një vajzë. Lajmi bëhet i ditur nga mediat turke të cilat shkruajnë se çifti ndodhet aktualisht në Amerikë, ku Neslishah lindi vogëlushen, dhe do të rikthehen muajin tjetër. 

Ertugrul bëhet baba për herë të dytë, i vendos

Burime pranë çiftit zbuluan për mediat turke se "Ertugrul" i ka vendosur vajzës emrin e veçantë Alara. 

Ertugrul bëhet baba për herë të dytë, i vendos

Engin dhe Neslishah kanë edhe një djalë 2 vjeç me emrin Emir i cili lindi në janar të 2016./Xing.al

Ertugrul bëhet baba për herë të dytë, i vendos

Ertugrul bëhet baba për herë të dytë, i vendos