19 Janar 2022, 02:13

'Every day I fight with myself', the Albanian singer posts photos crying and gives a strong message

'Çdo ditë luftoj me veten', këngëtarja shqiptare poston foto duke qarë dhe jep mesazhin e fortë

XING

'Çdo ditë luftoj me veten', këngëtarja shqiptare

Këngëtarja e njohur shqiptare, Enxhi Nasufi ka postuar në Instagram një foto me lot në sy, bashkangjitur me një mesazh të fortë. Enxhi tregon se çdo ditë përballet me ulje dhe ngritje dhe po lufton me veten për jetën dhe ëndrrat e saj.

'Çdo ditë luftoj me veten', këngëtarja shqiptare

Ajo u kërkoi ndjekësve të mos merren me të tjerët por të kthejnë sytë nga vetja e tyre, të merren me problemet e tyre dhe të ndjekin ëndrrat.

'Çdo ditë luftoj me veten', këngëtarja shqiptare

Postimi i Enxhit: Çfarë nuk shikoni shpeshherë në Social Media! Lot, dhimbje, zhgënjim, vuajtje, nerva, humbje, luhatje humori, mos dëshirë, ankth, panik, depresion etj etj. Dhe të gjitha këto janë totalisht normale sepse sa më shumë kalojnë vitet aq më shumë e kuptoj atë shprehjen e mamit tim “Jeta nuk është fushë me lule”, “hajde se ‘do rritesh’ dhe do i kuptosh se gjërat janë ndryshe”! Po janë! Çdo ditë luftoj me veten dhe me askënd tjetër për jetën time dhe për ëndrrat e mia! Në fakt Çdokush luftën me veten e ka, me problemet brenda vetes, me pasiguritë, komplekset, vështirësitë por jo çdo njeri i shfaq njësoj!

Unë kam vendosur të luftoj luftën time me veten time dhe fotoja që shihni është një nga ato ditët e procesit të jetës time! Luftoni me betejat tuaja! Përqafoni uljet dhe ngritjet në jetën tuaj! Askush nuk është ti dhe mbi të gjitha çdokush ndoshta po kalon vështirësi dhe sfida që ti nuk i di! Kështu që boll u morët me të tjerët, me jetën e të tjerëve, por gjeni guximin të ktheni sytë brenda vetes tuaj! E nëse keni qëllime në jete vetja juaj është konkurrenti numër 1. Të gjitha janë pjesë e jetës në të cilën edhe unë sigurisht kam dhe pafund ditë që ndriçoj dhe ndihem njeriu me i plotësuar më energjik dhe me konfident në botë. Kjo është jeta, përqafoje atë. (Ju lutem pa lexuar postimin mos më pyesni çfarë ke? S’je mire? Je sëmurë? Jo s’jam sëmure thjesht “PO RRITEM”).

'Çdo ditë luftoj me veten', këngëtarja shqiptare

'Çdo ditë luftoj me veten', këngëtarja shqiptare

'Çdo ditë luftoj me veten', këngëtarja shqiptare