5 Prill 2022, 23:31

Everyone is comparing Snow to Angel and that's the reason

Të gjithë po e krahasojnë Borën me Einxhelin dhe kjo është arsyeja

XING

Të gjithë po e krahasojnë Borën me Einxhelin dhe kjo

Bora Zemani ka tërhequr vëmendjen e të gjithëve me një foto të publikuar së fundmi në Instagram. Ajo shfaqet pa pikë grimi në fytyrë, e buzëqeshur dhe me një kapele në kokë.

Të gjithë po e krahasojnë Borën me Einxhelin dhe kjo

Komentet kanë qenë të shumta, por ajo që bie në sy është se ndjekësit e kanë krahasuar moderatoren me Einxhel Shkirën.

Të gjithë po e krahasojnë Borën me Einxhelin dhe kjo

“Mendova se ishte Einxhel. Sa ngjashmëri në këtë foto”, “like nëse ju duk si Einxhel”, “Thashë se ke hedhur Einxhelin”, “Si Einxhel më je dukur këtu”, “Si Einxhel dukesh”, “Si Einxhel këtu”, “Einxhel je ti?”, janë vetëm disa nga komentet e tyre.

Të gjithë po e krahasojnë Borën me Einxhelin dhe kjo

Të gjithë po e krahasojnë Borën me Einxhelin dhe kjo

Të gjithë po e krahasojnë Borën me Einxhelin dhe kjo

Të gjithë po e krahasojnë Borën me Einxhelin dhe kjo

Të gjithë po e krahasojnë Borën me Einxhelin dhe kjo

Të gjithë po e krahasojnë Borën me Einxhelin dhe kjo

Të gjithë po e krahasojnë Borën me Einxhelin dhe kjo