25 Janar 2022, 12:58

Everyone is waiting for her reaction, but what happened to Beatrix happens to her

Të gjithë presin reagimin e saj, por Beatrixës i ndodh ajo që s'e priste

XING

Të gjithë presin reagimin e saj, por Beatrixës i ndodh ajo

Beatrix la shtëpinë e "Big Brother VIP" të premten dhe që prej asaj dite nuk është shfaqur në rrjete sociale dhe refuzoi ftesën për të qenë pjesë e "Fan Club". 

Të gjithë presin reagimin e saj, por Beatrixës i ndodh ajo

Dojna Mema bëri të ditur se këngëtarja është shumë e ngarkuar emocionalisht dhe psikologjikisht.

Të gjithë presin reagimin e saj, por Beatrixës i ndodh ajo

E ndërkohë që Trixa po përshtatet me botën jashtë, pas daljes nga shtëpia e famshme, në profilin e saj në Instagram po bëhet nami.

Të gjithë presin reagimin e saj, por Beatrixës i ndodh ajo

Numri i ndjekësve në Instagramin e saj po rritet nga dita në ditë dhe aktualisht këngëtarja sapo ka arritur mbi 600 mijë followers.

Të gjithë presin reagimin e saj, por Beatrixës i ndodh ajo

Të gjithë presin reagimin e saj, por Beatrixës i ndodh ajo

Të gjithë presin reagimin e saj, por Beatrixës i ndodh ajo

Të gjithë presin reagimin e saj, por Beatrixës i ndodh ajo

Të gjithë presin reagimin e saj, por Beatrixës i ndodh ajo

Të gjithë presin reagimin e saj, por Beatrixës i ndodh ajo

Të gjithë presin reagimin e saj, por Beatrixës i ndodh ajo

Të gjithë presin reagimin e saj, por Beatrixës i ndodh ajo

Të gjithë presin reagimin e saj, por Beatrixës i ndodh ajo

Të gjithë presin reagimin e saj, por Beatrixës i ndodh ajo

Të gjithë presin reagimin e saj, por Beatrixës i ndodh ajo

Të gjithë presin reagimin e saj, por Beatrixës i ndodh ajo