22 Qershor 2023, 16:48

Fans are outraged why Arbana doesn't post photos from the wedding: We did it for fun

Fansat të indinjuar pse nuk poston foto nga dasma, Arbana: E bëmë për qejfin tonë

XING

Fansat të indinjuar pse nuk poston foto nga dasma, Arbana: E bëmë

Arbana dhe Eduarti u martuan të shtunën, por deri tani moderatorja nuk ka publikuar asnjë foto nga dasma private. Kjo gjë ka indinjuar fansat, të cilët janë shprehur të pakënaqur nga vendimi i Arbanës në hapësirën e komenteve të postimit të saj të fundit. Arbana ka vendosur t'i përgjigjet një prej komentuesve duke u shprehur se dasmën e ka bërë për qejfin e saj dhe fotot nuk i ka ruajtur ekskluzive për ndonjë revistë, por i ka për vete.

Komentuesja: Fotot e dasmës duhet të jenë ekskluzive me ndonjë revistë, tv se ndryshe si do hiqen disa nga shpenzimet e dasmës

Arbana: Po sikur mos të jenë mbi Blerta? Po sikur të jenë vetëm për ne dhe pa asnjë plan? A thu je më rehat?

Komentuesja: Po ç’të keqe ka edhe sikur të fitoni nga fotot? Ne mezi presim të të shikojmë nuse, fustanin, organizimin, e kemi nga kurioziteti jo për gjë tjetër. Të trashëgoheni

Arbana: Nuk ka po nuk e kemi bërë të fituar, e kemi bërë për qejfin tonë siç do bësh ti dasmën tënde uroj

Fansat të indinjuar pse nuk poston foto nga dasma, Arbana: E bëmë