4 Gusht 2019, 13:53

Fans tell her he will marry Tolgahan, Almeda's response surprised everyone

Fansja i thotë se do të martohet me Tolgahan, përgjigja e Almedës i habiti të gjithë

XING

Fansja i thotë se do të martohet me Tolgahan, përgjigja e

Ish-miss Shqipëria, Almeda Abazi, siç dihet prej kohësh është martuar me aktorin turk, Tolgahan Sayisman, dhe vetëm pak muaj më parë u bënë prindër të një djali. Dyshja është mjaft e ndjekur dhe aktive në rrjetet sociale ku me fotot dhe videot  e tyre tërheqin përherë vëmendjen.

Fansja i thotë se do të martohet me Tolgahan, përgjigja e

Së fundmi, Amleda i ka kthyer përgjigje fansave në InstaStory dhe njëra prej tyre  i ka treguar Almedës se ëndrra e saj më e madhe është që të martohet me bashkëshortin e moderatores.

Fansja i thotë se do të martohet me Tolgahan, përgjigja e

Siç duket Almeda tashmë është mësuar nga këto dëshira të fanseve dhe i ka marr fjalët e fanses me shumë sportivitet. “Më fal”, ka shkruar Almeda teksa ka vendosur dhe emojin e një vajze me dorën ngritur duke treguar kështu që Tolga tashmë është i zënë.

Fansja i thotë se do të martohet me Tolgahan, përgjigja e

Fansja i thotë se do të martohet me Tolgahan, përgjigja e

Fansja i thotë se do të martohet me Tolgahan, përgjigja e

Fansja i thotë se do të martohet me Tolgahan, përgjigja e

Fansja i thotë se do të martohet me Tolgahan, përgjigja e

Fansja i thotë se do të martohet me Tolgahan, përgjigja e

Fansja i thotë se do të martohet me Tolgahan, përgjigja e

Fansja i thotë se do të martohet me Tolgahan, përgjigja e

Fansja i thotë se do të martohet me Tolgahan, përgjigja e

Fansja i thotë se do të martohet me Tolgahan, përgjigja e