2 Qershor 2023, 11:00

Father-to-be at 83, Al Pacino wants a DNA test to prove he's the baby's father

Do bëhet baba 83 vjeç, Al Pacino kërkon një test të ADN-së për të vërtetuar se ai është i ati i foshnjës

XING

Do bëhet baba 83 vjeç, Al Pacino kërkon një test të

Al Pacino po bëhet baba në moshën 83-vjeçare dhe kjo i duket befasuese.

Al Pacino mbushi 83 vjeç në prill ndërsa  e dashura e tij, Noor Alfallah, nuk ka mbushur ende 30 vjeç. Kështu, kur Noor mbeti shtatzënë , Al Pacino thuhet se u befasua nga kjo, sipas TMZ.

Aktori nuk mund ta linte Noor ose dikë tjetër shtatzënë, prandaj nuk beson se fëmija ishte i tij.

Do bëhet baba 83 vjeç, Al Pacino kërkon një test të

TMZ raporton se ai kishte probleme mjekësore që zakonisht do ta kishin penguar një mashkull që të ishte i aftë të bëhej baba.  Vetë ai raportoi se dyshonte se fëmija i Noor ishte i tij dhe kërkoi një test të ADN-së.

Mediat e huaja raportojnë se  ajo respektoi dëshirat e tij dhe testi tregoi se ai është me të vërtetë babai.

Noor thuhet se është një muaj larg lindjes.