19 Gusht 2019, 22:05

Feeling like a mother, Almeda talks about the difficulties of giving birth to Efehan

'Ishte shumë e vështirë', Almeda flet për lindjen e Efehanit

XING

'Ishte shumë e vështirë', Almeda flet për lindjen

Çifti i njohur Almeda dhe Tolgahan u bënë prindër për herë të parë para disa muajsh, me ardhjen në jetë të Efehanit. Që nga ai moment ato po shijojnë ndjesinë e të qenurit prindër dhe vazhdimisht postojnë foto të një jete të lumtur familjare.

'Ishte shumë e vështirë', Almeda flet për lindjen

Së fundmi, Almeda ka dhënë një intervistë për "Magazin D" dhe ka folur rreth lindjes së Efehanit. Ajo ka rrëfyer se pas vendimit për të pasur një lindje natyrale, fshihet e ëma, e cila i ka thënë që vetëm kështu do përjetonte ndjesinë e të bërit nënë.

'Ishte shumë e vështirë', Almeda flet për lindjen

“Nëna më këshilloi të bëjë lindje natyrale pasi që kështu do të përjetoja ndjesinë e të bërit nënë. Kështu që djalin e solla pa marrë injeksione. Por, krejt procedura zgjati rreth 15 orë dhe ishte shumë e vështirë”, është shprehur ajo. Pavarsisht vështirësive, Almeda e ka pritur me shumë emocion momentin kur ka mbajtur Efehanin në krahët e saj.

'Ishte shumë e vështirë', Almeda flet për lindjen

Almeda është shumë e përqëndruar ndaj të birit dhe po bën çmos që të jetë një nënë e shkëlqyer për Efehanin, që ai të rritet i rrethuar nga dashuria dhe kujdesi mëmësor.

'Ishte shumë e vështirë', Almeda flet për lindjen

'Ishte shumë e vështirë', Almeda flet për lindjen

'Ishte shumë e vështirë', Almeda flet për lindjen

'Ishte shumë e vështirë', Almeda flet për lindjen

'Ishte shumë e vështirë', Almeda flet për lindjen