1 Prill 2022, 10:40

Fifi celebrates her birthday in New York, pictures from Addis's surprise

Fifi feston ditëlindjen në New York, pamjet nga surpriza e Adisit

XING

Fifi feston ditëlindjen në New York, pamjet nga surpriza e Adisit

Fifi ka festuar mbrëmë 28 vjetorin e lindjes. Kjo ditë e rëndësishme e gjeti këngëtaren në New York, ku ndodhet prej disa ditësh për shkak të angazhimeve me koncerte.

Fifi feston ditëlindjen në New York, pamjet nga surpriza e Adisit

Në mbrëmje Adisi e ka surprizuar Fifin duke i uruar ditëlindjen teksa ndodheshin në një lokal.

Fifi feston ditëlindjen në New York, pamjet nga surpriza e Adisit

Disa vajza shihen duke mbajtur një tabelë ku shkruhet "Gëzuar ditëlindjen Fifi", teksa në sfond dëgjohen të gjithë duke e uruar.

Fifi feston ditëlindjen në New York, pamjet nga surpriza e Adisit

Fifi shfaqet shumë e lumtur dhe i dhuron puthje partnerit të saj Adisit, duke falenderuar dhe mikun e saj Ylli Limanin, i cili ka bashkëpunuar për surprizën.

Fifi feston ditëlindjen në New York, pamjet nga surpriza e Adisit

Fifi feston ditëlindjen në New York, pamjet nga surpriza e Adisit

Fifi feston ditëlindjen në New York, pamjet nga surpriza e Adisit

Fifi feston ditëlindjen në New York, pamjet nga surpriza e Adisit

Fifi feston ditëlindjen në New York, pamjet nga surpriza e Adisit

Fifi feston ditëlindjen në New York, pamjet nga surpriza e Adisit

Fifi feston ditëlindjen në New York, pamjet nga surpriza e Adisit

Fifi feston ditëlindjen në New York, pamjet nga surpriza e Adisit