10 Janar 2022, 11:01

Fifi shows what she would have done differently in 'BBV' and does not spare a thumb for the residents

Fifi tregon ç’do kishte bërë ndryshe në ‘BBV’ dhe nuk e kursen një thumb për banorët

XING

Fifi tregon ç’do kishte bërë ndryshe në

Këngëtarja e njohur Fifi është shumë aktive në rrjete sociale, ku së fundmi ka bërë një bisedë virtuale me ndjekësit. Një prej tyre e ka pyetur nëse do kishte bërë diçka ndryshe, po të rikthehej në “Big Brother VIP”.

Fifi tregon ç’do kishte bërë ndryshe në

Fifi nuk ka hezituar të përgjigjet, teksa nuk e ka kursyer as një thumb për disa banorë. Ajo ka thënë se nuk do t’ju kushtonte rëndësi, por pa përmendur emra.

Fifi tregon ç’do kishte bërë ndryshe në

“Mbase nuk do t’ju kisha dhënë vëmendje disave dhe do të merresha me veten më shumë…por edhe nëse përgatitesh në çdo aspekt, si emocionalisht si strategjikisht me tipin që kam unë besoj se prapë njësoj do të kisha bërë çdo gjë! Pastaj mos të harrojmë, kujdes please me helmin që lëshoni mbi njerëzit. Nuk është normale të shpërndajmë kaq shumë negativitet..dhe unë që jam jashtë dhe e përfshirë akoma në lojë ndihem shumë keq kur lexoj disa nga komentet tuaja për çdo njeri te ajo shtëpi", ka shkruar Fifi.

Fifi tregon ç’do kishte bërë ndryshe në

Fifi tregon ç’do kishte bërë ndryshe në

Fifi tregon ç’do kishte bërë ndryshe në

Fifi tregon ç’do kishte bërë ndryshe në