21 Gusht 2019, 12:10

Finally, Adrola Shushi once again clarifies the connection with the model

Më në fund, Adrola Dushi sqaron një herë e mirë lidhjen me modelin

XING

Më në fund, Adrola Dushi sqaron një herë e mirë lidhjen

Prej disa kohësh në media është përfolur për marrëdhënien e re të modeles së njohur Adrola Dushi me modelin Pavllo Zengo. Dyshja së fundmi ka nisur pushimet bashkë dhe në një postim të Adrolës ku shfaqet me të, ajo ka shkruar: “Pavllo im”.

Më në fund, Adrola Dushi sqaron një herë e mirë lidhjen

Ka mjaftuar kjo dhe fansat kanë nisur menjëherë të pyesin Adrolën se nëse është e lidhur me modelin dhe shumë të tjerë kanë uruar për lidhjen e tyre. Mirëpo, i menjëhershëm ka qenë reagimi i Adrolës lidhur me këto komente.

Më në fund, Adrola Dushi sqaron një herë e mirë lidhjen

Modelja e njohur ka ndryshuar menjëherë përshkrimin e fotos dhe ka shkruar: “Pavllo im...miq deri në fund”, duke nënkuptuar kështu se mes tyre nuk ka asnjë lidhje, por ata janë thjeshtë miq.  

Më në fund, Adrola Dushi sqaron një herë e mirë lidhjen

Më në fund, Adrola Dushi sqaron një herë e mirë lidhjen

Më në fund, Adrola Dushi sqaron një herë e mirë lidhjen

Më në fund, Adrola Dushi sqaron një herë e mirë lidhjen

Më në fund, Adrola Dushi sqaron një herë e mirë lidhjen

Më në fund, Adrola Dushi sqaron një herë e mirë lidhjen

Më në fund, Adrola Dushi sqaron një herë e mirë lidhjen

Më në fund, Adrola Dushi sqaron një herë e mirë lidhjen

Më në fund, Adrola Dushi sqaron një herë e mirë lidhjen