19 Gusht 2019, 14:46

Finally: Klea Huta poses for the first time in bathing suits

Më në fund: Klea Huta pozon për herë të parë me rrobabanjo

XING

Më në fund: Klea Huta pozon për herë të parë me

Klea Huta gjatë kësaj vere ka qenë e angazhuar me akademinë e saj dhe kampin veror për fëmijë, aq sa pushimet për veten i ka filluar tani që vera po mbaron.

Më në fund: Klea Huta pozon për herë të parë me

Moderatorja bukuroshe ka postuar sot një foto ku shfaqet duke u relaksuar e shtrirë, me rroba banjo ngjyrë rozë dhe flokët e hedhura mënjanë.

Më në fund: Klea Huta pozon për herë të parë me

Kjo është foto e parë me rroba banjo që Klea poston për këtë verë dhe komplimentat kanë qenë të shumta.

Më në fund: Klea Huta pozon për herë të parë me

Sa i përket anës profesionale, Klea nuk ka bërë ende të ditur nëse do e shohim me ndonjë projekt të ri këtë sezon televiziv.

Më në fund: Klea Huta pozon për herë të parë me

Më në fund: Klea Huta pozon për herë të parë me

Më në fund: Klea Huta pozon për herë të parë me

Më në fund: Klea Huta pozon për herë të parë me

Më në fund: Klea Huta pozon për herë të parë me

Më në fund: Klea Huta pozon për herë të parë me

Më në fund: Klea Huta pozon për herë të parë me