1 Gusht 2019, 19:58

Finally: Miley Cyrus Arrives in Kosovo (Views)

Më në fund: Miley Cyrus mbërrin në Kosovë (Video)

XING

Më në fund: Miley Cyrus mbërrin në Kosovë (Video)

Këngëtarja me origjinë shqiptare Dua Lipa dha lajmin e bukur se në "Sunny Hills Festival" që do të zhvillohet në datat 2, 3, 4 gusht në Kosovë do të jetë edhe këngëtarja me famë botërore Miley Cyrus.

Më në fund: Miley Cyrus mbërrin në Kosovë (Video)

Ditët kanë afruar dhe pak më parë Miley ka mbërritur në aeroportin e Kosovës. 'Lajmi.Net' ka siguruar disa foto të këngëtares së famshme teksa zbret nga avioni i saj së bashku me stafin që e shoqëron.

Më në fund: Miley Cyrus mbërrin në Kosovë (Video)

Pritet që Miley të këndojë nesër përpara mjera njerëzve që do të jenë të pranishëm në festivalin tashmë shumë të famshëm që organizohet nga Dua dhe babai i saj Dukagjin Lipa.

Video: Gazeta Express

Më në fund: Miley Cyrus mbërrin në Kosovë (Video)

Më në fund: Miley Cyrus mbërrin në Kosovë (Video)

Më në fund: Miley Cyrus mbërrin në Kosovë (Video)

Më në fund: Miley Cyrus mbërrin në Kosovë (Video)

Më në fund: Miley Cyrus mbërrin në Kosovë (Video)

Më në fund: Miley Cyrus mbërrin në Kosovë (Video)

Më në fund: Miley Cyrus mbërrin në Kosovë (Video)

Më në fund: Miley Cyrus mbërrin në Kosovë (Video)