25 Maj 2019, 19:23

Find out who is mom and who is the girl?

E gjeni dot kush është mami dhe kush është vajza?

XING

E gjeni dot kush është mami dhe kush është vajza?

Duken si motra, por në fakt janë nënë e bijë dhe kanë 16 vite diferencë nga njëra-tjetra. Ato u bënë të famshme në vitin 2016 kur konkurruan në "Miss BumBum" dhe sfiduan njëra tjetrën.

E gjeni dot kush është mami dhe kush është vajza?

Bruna Ferraz është 38 vjeç ndërsa vajza e saj Eduarda Morais, 22 vjeç. Ato nuk ia dolën të fitonin "Miss BumBum", por pas këtij konkursi u bën shumë të famshme.

E gjeni dot kush është mami dhe kush është vajza?

Nënë e bijë kanë mijëra ndjekës në rrjetet sociale dhe janë kthyer në personazhe shumë të komentuara në media. 

E gjeni dot kush është mami dhe kush është vajza?

"E admiroj fundshpinen e nënës, por shpresoj se e imja është më e bukur", thonte dikur Eduarda para konkursit në 2016-ën.

E gjeni dot kush është mami dhe kush është vajza?

E gjeni dot kush është mami dhe kush është vajza?

E gjeni dot kush është mami dhe kush është vajza?

E gjeni dot kush është mami dhe kush është vajza?

E gjeni dot kush është mami dhe kush është vajza?

E gjeni dot kush është mami dhe kush është vajza?