3 Prill 2022, 10:01

Fjolla Morina appears covered and has two words for everyone

Fjolla Morina shfaqet e mbuluar dhe ka dy fjalë për të gjithë

XING

Fjolla Morina shfaqet e mbuluar dhe ka dy fjalë për të

Ditën e djeshme nisi muaji i shenjtë i Ramazanit. Këngëtarja Fjolla Morina, e cila ka treguar se agjëron çdo vit, është shfaqur e mbuluar.

Fjolla Morina shfaqet e mbuluar dhe ka dy fjalë për të

Ajo ka uruar të gjithë besimtarët me disa fjalë zemre.

Fjolla Morina shfaqet e mbuluar dhe ka dy fjalë për të

“Mirë se vjen o muaj i bekuar! Ramazani qoftë i lehtë, i begatë dhe i mbushur me vepra të mira për të gjithë besimtarët. Amin”, ka shkruar Fjolla.

Fjolla Morina shfaqet e mbuluar dhe ka dy fjalë për të

Fjolla Morina shfaqet e mbuluar dhe ka dy fjalë për të

Fjolla Morina shfaqet e mbuluar dhe ka dy fjalë për të