18 Qershor 2023, 22:14

Flori Mumajesi gave Arbana and Eduart a super gift on their wedding day

Flori Mumajesi i bëri një super dhuratë Arbanës dhe Eduartit ditën e dasmës

XING

Flori Mumajesi i bëri një super dhuratë Arbanës dhe Eduartit

Ditën e djeshme Arbana dhe Eduarti kurorëzuan dashurinë e tyre në martesë me një dasmë përrallore. Çifti mbajti një ceremoni në Abbazia San Galgano paraditen e djeshme dhe në darkë u mbajt dasma, ku pati dhe shumë surpriza.

Një nga momentet më të bukura ishte kur Flori Mumajesi i dhuroi Arbanës dhe Edit në ditën e tyre më të rëndësishme një këngë, të shkruar posaçërisht për ta.

Flori Mumajesi i bëri një super dhuratë Arbanës dhe Eduartit

Këngën e këndoi vetë Flori, Bruno dhe Klajdi, një moment që e ka emocionuar si Arbanën edhe Edin.

I veçantë ishte fakti që pjesë e këngës ishte bërë edhe zëri i Arbanës dhe Jonit. 

Burimi: RevistaWho