8 Gusht 2018, 13:28

For millions of people, this video of Dua Lipas speaking in Albanian will make you proud

Përpara miliona njerëzve, kjo video e Dua Lipës duke folur shqip do t’ju bëj krenar

XING

Përpara miliona njerëzve, kjo video e Dua Lipës duke folur shqip

Në datën 10 gusht këngëtarja me origjinë shqiptare Dua Lipa do të jetë pjesë e festivalit të muzikës 'Sunny Hills Festival'' që do të mbahet në Kosovë . Në të do të jenë të pranishëm shumë emra të njohur të muzikës dhe organizator është vetë babai i këngëtares.

Përpara miliona njerëzve, kjo video e Dua Lipës duke folur shqip

Dua ka publikuar një video pak minuta më parë ku ka treguar se është nisur për në Kosovë. Ajo ka zgjedhur një mënyrë shumë origjinale për të përshëndetur të gjithë shqiptarët që po e presin. Në të këngëtarja e famshme shfaqet duke folur shqip përpara miliona ndjekësve.

Përpara miliona njerëzve, kjo video e Dua Lipës duke folur shqip

“Pasi e pashë disa herë para se ta postoja, kuptova që duhet të punoj pak më shumë me shqipen, ‘Menxi po pres!’, haha Ju dua!”, shkruan Dua pranë videos.