17 Gusht 2019, 14:17

For the first time, Jozefina Topalli's daughter brings the baby to life

Nënë për herë të parë, vajza e Jozefina Topallit sjell në jetë bebushin

XING

Nënë për herë të parë, vajza e Jozefina Topallit

Një lajm të bukur kemi nga vajza e Jozefina Topallit, Megi e cila sot është bërë nënë për herë të parë. "Newsbomb.al" bën të ditur se Megi ka sjellë në jetë një bebe të shëndetshme.

Nënë për herë të parë, vajza e Jozefina Topallit

Ende nuk është bërë e ditur nëse është djalë apo vajzë.

Nënë për herë të parë, vajza e Jozefina Topallit

Megi ka qenë në qendër të vëmendjes së fundmi pasi iu zbulua bashkëjetesa me një djalë nga Shkodra. Ai quhet Angjelin Serreqi, ka jetuar prej vitesh në Itali dhe është me profesion IT.

Nënë për herë të parë, vajza e Jozefina Topallit

Çifti bashkëjetojnë prej kohësh në Tiranë dhe pak ditë më parë u fotografuan bashkë.

Nënë për herë të parë, vajza e Jozefina Topallit

Nënë për herë të parë, vajza e Jozefina Topallit

Nënë për herë të parë, vajza e Jozefina Topallit

Nënë për herë të parë, vajza e Jozefina Topallit

Nënë për herë të parë, vajza e Jozefina Topallit

Nënë për herë të parë, vajza e Jozefina Topallit