6 Prill 2022, 12:21

For the first time, Kivanc gives the boy the name of his role in the series

Baba për herë të parë, Kivanç i vendos djalit emrin e rolit të tij në serial

XING

Baba për herë të parë, Kivanç i vendos djalit emrin e

Aktori i madh turk, që e kemi ndjekur në shumë telenovela, Kivanç Tatlitug do të bëhet së shpejti baba për herë të parë. Bashkëshortja e tij, stilistja Basak Dizer është në javët e fundit të shtatzënisë dhe çifti do bëhet me djalë.

Baba për herë të parë, Kivanç i vendos djalit emrin e

Mediat turke shkruajnë se ata kanë vendosur ta quajnë djalin Kurt Efe. Këtë emër Tatlitug mbante në serialin “Kurt Sejit dhe Sura”, i transmetuar në Shqipëri vite më parë.

Baba për herë të parë, Kivanç i vendos djalit emrin e

Aktori dhe bashkëshortja e tij kanë treguar se kanë zgjedhur këtë emër pasi janë njohur gjatë xhirimeve të këtij seriali.

Baba për herë të parë, Kivanç i vendos djalit emrin e

“Është një ndjenjë shumë e mirë, jemi shumë të lumtur. Zoti i dhëntë fëmijë çdokujt që e dëshiron. Është një proces i ri për ne. Ardhtë shëndoshë”, është shprehur Tatlitug për djalin.

Baba për herë të parë, Kivanç i vendos djalit emrin e

Baba për herë të parë, Kivanç i vendos djalit emrin e

Baba për herë të parë, Kivanç i vendos djalit emrin e