20 Gusht 2019, 19:04

For the first time since sharing with Miley, Liam appears accompanied

Për herë të parë pas ndarjes me Mileyn, Liami shfaqet i shoqëruar

XING

Për herë të parë pas ndarjes me Mileyn, Liami shfaqet i

Prej ditësh në media po përflitet për ndarjen e një prej çifteve më të komentuar në mediat rozë, Miley Cyrus dhe Liam Hemsworth. Ato vendosën të shkëputen nga njëri-tjetri pas disa muajsh martesë dhe pas 10 vitesh histori së bashku.

Për herë të parë pas ndarjes me Mileyn, Liami shfaqet i

Pak ditë pas ndarjes bëri bujë dhe lajmi që këngëtarja e njohur Miley u pa duke u puthur me modelen Caitlyn Carter në një jaht në Itali. Që nga ky moment lajmi për ndarjen e çiftit bëri bujë më të madhe dhe mediat nuk reshtin së shkruari për to.

Për herë të parë pas ndarjes me Mileyn, Liami shfaqet i

Liam Hemsworth, i lodhur nga shkrimet e njëpasnjëshme dhe thashethemet që qarkullojnë gjithandej në Amerikë, ka vendosur të distancohet disi dhe ndodhet në Australi. Së fundmi ai është parë në një bar duke u argëtuar me shokët e tij. Epo nuk ka mënyrë më të mirë për t'u arratisur nga zhurma e ndarjes me yllin botëror, Miley Cyrus.

Për herë të parë pas ndarjes me Mileyn, Liami shfaqet i

Për herë të parë pas ndarjes me Mileyn, Liami shfaqet i

Për herë të parë pas ndarjes me Mileyn, Liami shfaqet i

Për herë të parë pas ndarjes me Mileyn, Liami shfaqet i

Për herë të parë pas ndarjes me Mileyn, Liami shfaqet i

Për herë të parë pas ndarjes me Mileyn, Liami shfaqet i

Për herë të parë pas ndarjes me Mileyn, Liami shfaqet i

Për herë të parë pas ndarjes me Mileyn, Liami shfaqet i

Për herë të parë pas ndarjes me Mileyn, Liami shfaqet i

Për herë të parë pas ndarjes me Mileyn, Liami shfaqet i

Për herë të parë pas ndarjes me Mileyn, Liami shfaqet i

Për herë të parë pas ndarjes me Mileyn, Liami shfaqet i