11 Gusht 2019, 22:18

For the first time, the Albanian presenter shows the angelic portrait of the girl

Nënë për herë të parë, prezantuesja shqiptare tregon portretin ëngjëllor të vajzës

XING

Nënë për herë të parë, prezantuesja shqiptare

Pak ditë më parë prezantuesja shqiptare Genta Cana u bë nënë për herë të parë. Genta solli në jetë një vajzë të cilës i vendosi emrin Ella.

Nënë për herë të parë, prezantuesja shqiptare

Ditën e sotme prezantuesja e ka prezantuar për herë të parë Ellën me publikun duke postuar një foto të portretit të saj ëngjëllor.

Nënë për herë të parë, prezantuesja shqiptare

"Gëzuar Kurban Bajramin nga bebi Ella", shkruan Genta.

Nënë për herë të parë, prezantuesja shqiptare

Pak orë para lindjes Genta postoi disa foto me barkun e rrumbullakosur dhe shkruante: "Është fundi i këtij udhëtimi të bukur. Vogëlushja ime është gati të njihet me botën".

Nënë për herë të parë, prezantuesja shqiptare

Në prill moderatorja u kurorëzua në martesë me partnerin e saj Noli, me një dasmë madhështore me mbi 300 të ftuar.

Nënë për herë të parë, prezantuesja shqiptare

Nënë për herë të parë, prezantuesja shqiptare

Nënë për herë të parë, prezantuesja shqiptare

Nënë për herë të parë, prezantuesja shqiptare

Nënë për herë të parë, prezantuesja shqiptare

Nënë për herë të parë, prezantuesja shqiptare