18 Gusht 2019, 13:50

For vacation with boyfriend, Arilena Ara happier than ever

Për pushime me të dashurin, Arilena Ara më e lumtur se kurrë

XING

Për pushime me të dashurin, Arilena Ara më e lumtur se kurrë

Këngëtarja Arilena Ara ka preferuar ta mbajë gjithmonë jetën e saj private larg syrit të mediave. Mirëpo kohët e fundit ajo ka filluar të postojë foto me menaxherin e saj Popi Kola, në një raport më shumë se sa thjesht si menaxher. Ajo po e shfaq hapur si partnerin e saj.

Për pushime me të dashurin, Arilena Ara më e lumtur se kurrë

Arilena dhe Popi janë pjesë e jetës së njëri-tjetrit që prej 8 vitesh dhe vetë Popi është shprehur se do të jenë edhe për 80 vite të tjera më shumë.

Për pushime me të dashurin, Arilena Ara më e lumtur se kurrë

Vetëm së fundmi, Arilena ka ndarë në instastoryn e saj foto me Popin, ku shfaqen të buzëqeshur buzë pishinës. Këngëtarja ka vendosur ikonën e botës mbi foto që tregon se ai është e tërë bota për të.

Për pushime me të dashurin, Arilena Ara më e lumtur se kurrë

Për pushime me të dashurin, Arilena Ara më e lumtur se kurrë

Për pushime me të dashurin, Arilena Ara më e lumtur se kurrë

Për pushime me të dashurin, Arilena Ara më e lumtur se kurrë

Për pushime me të dashurin, Arilena Ara më e lumtur se kurrë

Për pushime me të dashurin, Arilena Ara më e lumtur se kurrë