4 Prill 2022, 17:13

'For you fashion is to go naked', Kiara Tito turns to critics

'Për ju moda është të dilni zhveshur', Kiara Tito u kthehet kritkuesve

XING

'Për ju moda është të dilni zhveshur', Kiara Tito

Në puntatën e fundit të "Style star show", Kiara kishte veshur një fustan të bardhë të shkurtër që i nxirrte në pah format, por kjo veshje duket se ka marrë shumë kritika.

'Për ju moda është të dilni zhveshur', Kiara Tito

Moderatorja ka ndarë në Instastory një koment ku shkruhet: “Sa keq je veshur o prezantuese. Për të mos thënë e zhveshur”.

'Për ju moda është të dilni zhveshur', Kiara Tito

Kiara përgjigjet: “1 në 100 komente që po lexoja. Vërtet akoma në 2022 komentohet gjatësia e një fustani? Për më tepër në një emision mode. Nuk kam koment.”

'Për ju moda është të dilni zhveshur', Kiara Tito

Më pas moderatorja ka ndarë edhe mesazhin e një ndjekëse e cila i thotë: "Për ju moda është të dilni zhveshur".

'Për ju moda është të dilni zhveshur', Kiara Tito

Kiara e ka marrë me të qeshur këtë mesazh dhe paralajmëron se këtë javë do shfaqet akoma më 'bombë'.

'Për ju moda është të dilni zhveshur', Kiara Tito

“Të bëhen gati komentuesit nga YouTube të djegin tastierën", shkruan moderatorja.

'Për ju moda është të dilni zhveshur', Kiara Tito

'Për ju moda është të dilni zhveshur', Kiara Tito

'Për ju moda është të dilni zhveshur', Kiara Tito

'Për ju moda është të dilni zhveshur', Kiara Tito