20 Maj 2018, 16:23

Forget the bride, granddaughter of Princess Diana drew all the attention to the wedding

Harrojeni nusen, mbesa e princeshë Dianës tërhoqi të gjithë vëmendjen në dasmë

XING

Harrojeni nusen, mbesa e princeshë Dianës tërhoqi të

Ditën e djeshme Prince Harry dhe Meghan Markle u martuan me një ceremoni madhështore që u komentua nga të gjithë e sidomos nusja, fustani, pamja e gjithçka rreth saj.

Harrojeni nusen, mbesa e princeshë Dianës tërhoqi të

Në ceremoninë martesore ndodhej edhe mbesa e princeshë Dianës e cila ka tërhequr vëmendjen e të gjithëve me bukurinë, mirëpo për të po flitet vetëm sot.

Harrojeni nusen, mbesa e princeshë Dianës tërhoqi të

Lady Kitty Spencer shoqërohej nga e ëma, motra dhe vëllai. 27-vjeçarja mahniste e veshur gjithë klas dhe elegancë.

Harrojeni nusen, mbesa e princeshë Dianës tërhoqi të

Sot po komentohet shumë fakti që Lady Kitty Spencer ngjan shumë me hallën e saj, Diana.

Harrojeni nusen, mbesa e princeshë Dianës tërhoqi të

Në dasmë ndodheshin gjithashtu edhe motrat e Princeshë Dianës e fëmijët e tyre.

Harrojeni nusen, mbesa e princeshë Dianës tërhoqi të

Harrojeni nusen, mbesa e princeshë Dianës tërhoqi të

Harrojeni nusen, mbesa e princeshë Dianës tërhoqi të

Harrojeni nusen, mbesa e princeshë Dianës tërhoqi të

Harrojeni nusen, mbesa e princeshë Dianës tërhoqi të

Harrojeni nusen, mbesa e princeshë Dianës tërhoqi të