23 Gusht 2018, 00:08

Formerly part of OTR, Enca today becomes one with Noiz's rival

Dikur ishte pjesë e OTR, sot Enca bëhet një me rivalin e Noizyt

XING

Dikur ishte pjesë e OTR, sot Enca bëhet një me rivalin e Noizyt

Largimi i bujshëm i Encës nga grupi OTR dhe prishja e marrëdhënieve me Noizyn bëri bujë të madhe disa kohë më parë. Dy këngëtarët bënë deklarata thumbese për njëri-tjetrin dhe ende nuk kanë bërë paqe mes tyre.

Dikur ishte pjesë e OTR, sot Enca bëhet një me rivalin e Noizyt

Mirëpo, ndonëse më parë ishte pjesë e OTR, ditën e sotme Enca ka lajmëruar ndjekësit se do të sjellë bashkëpunimin më të ri me Don Phenom, rivalin prej kohësh të Noizyt.

Dikur ishte pjesë e OTR, sot Enca bëhet një me rivalin e Noizyt

Shok i Unikkatilit, Don Phenom dhe miqtë e tij kanë bërë disse të shumta për Noizyn dhe antarët e OTR. Kënga e re e Encës dhe Don Phenom quhet 'Kujt po i han' dhe pritet të lançohet këtë javë.

Dikur ishte pjesë e OTR, sot Enca bëhet një me rivalin e Noizyt